Over ons

Roger en Claudia Theunissen

Winkel bijna 100 jaar oud 

Theunissen schoenmode werd in 1921 gelanceerd en was een van de eerste schoenenwinkels in Limburg. Als een van de oorspronkelijke limburgse dealers van verschillende top merken, blijft onze visie om het natuurlijke wandelen binnen de grenzen van een schoen te recreëren dit bedrijf voortstuwen om kwalitatief hoogstaand avante-garde comfort te bieden, modieus schoeisel dat geweldig aanvoelt om te dragen. Ons aanhoudende succes is gebaseerd op onze passie voor het aanbieden van merken en stijlen die consistent zijn met onze waarden; comfort, stijl en vakmanschap.

Vakmanschap

Vakmanschap staat centraal bij Theunissen schoenmode. Ons publiek is breed; van de connaisseur op zoek naar prachtige details, soepel leer, interessante texturen en tonen van merken zoals Trippen en RM Williams, tot de casual schoenenkleren die een vervangend paar moderne, betrouwbare schoenen van merken als Think, Toni Pons en Blundstone nodig hebben.

De beste merken

Tussen deze uitersten verkopen we een scala aan stijlen van professioneel instappers van Sanita, kurk slippers van Haflinger & Shepherd en hedendaagse designer schoenen van Tracey Neuls, Slack London en Arche. Voeg aan deze mix toe dat we vaak exclusieve stijlen hebben die alleen te vinden zijn bij Theunissen schoenmode.